Indeklima​

Dårligt indeklima på arbejdspladser og i private hjem er en af de væsentligste årsager til, at astma og allergi i stigende grad rammer både børn og voksne. Den gode nyhed er, at lidelserne i vid udstrækning kan forebygges ved at fokusere på indeklimaet. På samme måde kan den ineffektivitet og uoplagthed, et dårligt indeklima forårsager på arbejdspladser, også undgås.

Frisk luft er vejen frem – og med den kommer også øget velvære og mere energi. Vi har bred erfaring med at installere ventilatorer, klimaanlæg og aircondition, der sørger for et forbedret indeklima. Hvilken løsning I har brug for, afhænger helt af forholdene, hvor I bor eller arbejder.

Hjemmet: Den allernemmeste vej til et sundt indeklima derhjemme er den helt traditionelle: At åbne vinduerne og lufte ud flere gange om dagen. Men det er ikke i alle private hjem, den mulighed er til stede i samtlige rum. For eksempel er badeværelser i ældre ejendomme ofte uden vinduer, ligesom det kan være vanskeligt at lufte tilstrækkelig ud i fugtige kældre. Problemer med indeklimaet forekommer dog også i nybyggede huse, fordi de i dag er særdeles velisolerede – hvilket er godt for varmeregningen, men skidt for velværet inden døre.

Derfor er der meget fornuft i at overveje, hvordan indeklimaet er hjemme hos jer. Det kan være I har brug for en affugter i kælderen, ekstra udsugning i køkkenet eller et klimaanlæg på børneværelset for at sikre, at luften altid er frisk – og for at undgå fugtskader på længere sigt.

Arbejdspladsen: En af de største trusler mod et godt indeklima på arbejdspladser er de mange computere, vi i dag omgiver os med. Den megen varme, de afgiver, forringer luften, hvilket gør os uoplagte, trætte og ukoncentrerede. Faktorer som kan reducere effektiviteten og arbejdsindsatsen markant – og øge antallet af sygedage.

Derfor kan det hurtigt vise sig at være en god investering at sætte klimaanlæg og ventilatorer op i virksomheden. Har I rum, hvor det er vanskeligt at lufte ud – eller måske endda helt umuligt – er det en god idé at vælge en løsning, der automatisk udskifter luften regelmæssigt.

kontakte os, hvis I har problemer med indeklimaet i jeres virksomhed. Så finder vi sammen en løsning, der passer til netop jeres omgivelser.

Butik: Den vigtigste forudsætning for, at kunder har en god oplevelse i en butik, er, at luften er frisk, og temperaturen føles behagelig. Og da det i de færreste butikker er muligt alene at lufte ud ved hjælp af åbne vinduer, er ventilation og klimastyring både en nødvendighed og en god investering.

Præcis hvilken ventilations- eller klimastyringsløsning, man som butiksejer bør vælge, afhænger helt af lokalets størrelse og hvilke varer der er på hylderne. Lad os hjælpe jer med at skabe et behageligt indeklima i jeres butik – for både kunder og ansatte.

Institution: Der er sund fornuft i at sørge for, at indeklimaet er i top i børnehaver, skoler og gymnasier. Undersøgelser viser, at det øger koncentrationen og indlæringsevnen. Samtidig er frisk luft en forudsætning for den generelle veltilpashed for både børn og voksne. Og det behøver ikke være en stor udgift at gøre en forskel inden døre. Ofte kan selv simple løsninger reducere generne mærkbart.

kontakte os og få en snak om, hvad effektiv ventilation og klimastyring kan gøre for indeklimaet i jeres institution.

​Højbjerg Installationsforretning

CVR: 20410043

Axel Kiers Vej 18M

8270 Højbjerg

​Vi lever og ånder for el - uanset hvad du har brug for/problemer med, kan vi løse det (både som privat- og ervervskunde). Kontakt os for et uforpligtende tilbud!