Profil

Velkommen til Højbjerg Installationsforretning. Hvad enten I har problemer med de hårde hvidevarer, skal have udskiftet el-installationerne over hele huset eller ønsker et tilbud på sammenkobling af virksomhedens netværk, er I kommet til den helt rette. Vi er omkring 50 ansatte, der alle lever og ånder for el – og for at levere områdets bedste service.

På godt jysk er vores filosofi, at ”Vi regner med, at vi også skal være her i morgen”. Det betyder kort og godt, at vi sætter kunden i centrum og holder, hvad vi lover. Både i forhold til tid og pris. Kernen er dialog, og vi går aldrig i gang med større opgaver uden en dybere snak om omfang og forventninger.

Højbjerg Installationsforretning har eksisteret siden 1946, og med mere end 60 års erfaring i værktøjskassen kan vi løfte så godt som alle opgaver for både private og erhverv. Ikke mindst fordi vi konstant forsøger at være på forkant med udviklingen. Siden 1997, hvor Peter Bosteen overtog Højbjerg Installationsforretning fra Højbjerg familien, er Odder Elektro og Rokkedal El blevet indlemmet i virksomheden. Opkøbene har styrket entreprise-afdelingen og tilført stor ekspertise inden for elektroteknik. Herudover ejer Højbjerg Installationsforretning El Punkt 1, Lysmesteren og Expert i Odder – og vi er netop nu i gang med at bygge en ny, stor butik med plads til masser af inspiration.

På gensyn næste gang I har brug for en god el-forbindelse. 

​Højbjerg Installationsforretning

CVR: 20410043

Axel Kiers Vej 18M

8270 Højbjerg

​Vi lever og ånder for el - uanset hvad du har brug for/problemer med, kan vi løse det (både som privat- og ervervskunde). Kontakt os for et uforpligtende tilbud!